Selecteer een pagina

Garantie en retourneren

Dakdragerconcurrent.nl Garantie Voorwaarden
De garantieperiode gaat in op de datum van aankoop, normaal (standaard) biedt Dakdragerconcurrent.nl u één jaar garantie. Onder bepaalde voorwaarden en voor sommige dakdrager, dit hangt af van het type en het model, kan de garantie uitgebreid worden tot een periode van 2 jaar. Bij elke garantieclaim dient het garantiebewijs overgelegd te worden. Indien de dakdrager door de kopen wordt verkocht aan een derde, dan vervalt de garantie met onmiddellijke ingang. De garantie is alleen geldig bij particuliere koop en zodoende niet voor koop door een bedrijf. Dakdragerconcurrent.nl verkoopt dakkoffers van het merk Sorent dit betreft een samenwerking met de fabrikant Modula uit Italia, de 5 jaar garantie op de kwaliteit voor de dakkoffer is alleen voor eigenmerk, dit is te herkennen door het logo Sorent aan de buitenkant van de dakkoffers.

De garantie houdt het volgende in:
Als in de garantieperiode een product defect raakt, zal het product eerst door en monteur onderzocht worden om te beoordelen of de schade is ontstaan door het onjuist gebruiken maken van de dakdrager. Het  eigen risico bedraagt negenendertig euro. De dakdragers zijn twee maal gecheckt of ze compleet zijn voor aflevering. De klant heeft verantwoordelijkheid om de dakdragers te checken of ze compleet zijn tijdens de aflevering.

Belangrijk:
Beschadigde en/of gebruikte dakdragers worden niet terug genomen. Bij beschadigde producten wordt niet het gehele aankoop bedrag terug betaald. Dit i.v.m. de waardevermindering van het product. Voor producten die dusdanig beschadigd zijn of gebruikssporen bevatten die verder gaan dan die nodig zijn om de werking, kenmerken of aard van het product vast te stellen, is de koper aansprakelijk. Hiervoor behouden wij ons het recht om kosten in rekening te brengen. U mag het product dus niet daadwerkelijk gebruiken/ monteren als u nog niet weet of u het houdt. De verkoper mag een vergoeding vragen als na retourzending blijkt dat er iets met het product is gedaan dat niet nodig was om het te kunnen beoordelen. Er is alleen sprake van retour indien niet de juiste dragers zijn afgeleverd. Dakdragerconcurrent.nl heeft recht om alsnog de goede dragers te leveren. Dit is alleen geldig binnen 14 dagen na aankoopdatum. Na voornoemde termijn van 14 dagen is het niet meer mogelijk om te retourneren. Blijkt uit onderzoek dat de dakdragers gebruikt zijn, dan worden de dakdragers door ons niet ingenomen en zal er geen terugbetaling worden gedaan.

Let op: Wij verzoeken u om geen bruin of grijs tape te plakken of tekst te schrijven op de originele verpakking van de product(en). Wij verzoeken u ook om voor zover mogelijk de producten in de originele verpakking aan te leveren. Bij retour zonder foutieve reden van Dakdragerconcurrent.nl, zal de kosten aan u bekend worden gemaakt en worden doorbelast.

Voor producten die geretourneerd worden zonder geldige reden, zullen administratiekosten in rekening worden gebracht. Retourneringen zonder geldig/geaccepteerd retourneringsformulier worden geweigerd. Stuur een e-mail naar info@dakdragerconcurrent.nl vermeld altijd het bestelnummer.

De verzendkosten bij retourneren zijn voor eigen rekening.

Dakdragerconcurrent.nl Garantie Voorwaarden(Dakkoffer)
De garantieperiode gaat in op de datum van aankoop, normaal (standaard) biedt Dakdragerconcurrent.nl u één jaar garantie. Onder bepaalde voorwaarden en voor sommige dakkoffers, dit hangt af van het type en het model, kan de garantie uitgebreid worden tot een periode van 5 jaar. Bij elke garantieclaim dient het bewijs van aankoop overgelegd te worden. Bij verhuur van de dakkoffer aan derden vervalt de garantie. De garantie is alleen geldig bij particuliere koop en zodoende niet voor koop door een bedrijf.

Afhalen:

Online bestellingen die gewenst afgehaald te worden, dient binnen 3 dagen de bestelling op te halen. U kunt het product niet terugbrengen.